onsdag 6 januari 2021

Trettondagen

 
Vaknade i ett vintervitt landskap i stugan där rimfrosten klär in alla träd och det är så vackert. Ute på isen åker folk skridskor och det ser ut som ett svart/vit vykort. Tog en promenad i -9 och det var skönt då jag hade rejält med kläder på mig. Sen åkte jag mot stan igen. Har handlat inför morgondagens planeringsdag och så åkte jag med frukten till skolorna så är det klart inför morgondagen.

Mamma fick också ett besök i samma veva och hon höll på att plocka undan alla tomtar och packade ner de i kartonger. Magnus var kvar ett tag i stugan för att jobba lite med sin firma och det är dags för att bokföra. Snart är även ett bokslut på gång.

Har kollat lite på Tour De Ski och Ebba Andersson åkte in på en andra plats idag och det är ju superbra. Övriga svenskar har säkert annat att önska för deras resultat är inte så bra just nu.


Vi tog en tur till granen med 8000 lampor för att kolla in den i Pålmark och även den nya ljusinstallationen som kommunen fixat vid kyrkan i Norrfjärden. Vackert värre helst granen som blev en ny favorit.


Inga kommentarer: