lördag 16 januari 2021

Slappar dag

 Vaknade vid 7.45 och gick upp. Mannen sov vidare då han varit vaken en del under natten. Jag älskar att titta på Nyhetsmorgon och det känns lyxigt då det endast är helger den möjligheten finns. Att inte behöva ha tider att passa och bara såsa omkring är ju så skönt. Frukost tillsammans vid 9.00 och så tvätta lite. Tur att vi har en tvättstuga som oftast är ledig så det är sällan man behöver vänta flera dagar för att få tvättid. 


Har gjort en ny maträtt som fanns i Allt om mat. Fläskkarré i ugn med tillbehör. Sen ska det finnas kvar en del som man kan göra andra rätter på. Blir bra och hoppas att det ska smaka? Har även kokat ingefärsdryck och gjort en ny granola. 

Mannen är i stugan och skottar upp efter det sista snöfallet som har varit. Nästa vecka ska det komma nya snöfall så det är ett evighetsjobb med snö under vintrarna här uppe hos oss. Men så ska det vara, i fjol hade vi mest blankis och det är inte att föredra.

Faktiskt lite bättre i huvudet idag och med bara 2 Treo hittills idag så har jag klarat mig bra. Håller verkligen tummarna att det ska hålla sig på denna nivån.....


Inga kommentarer: