tisdag 19 januari 2021

Hoppsan

 


Jag missade visst att skriva om gårdagen. Det hände just ingenting och massor med saker men som inte är något att berätta om. Jobb som vanligt med massor att göra. Sen ser vi The Crown och wow så bra den är! Längtar efter varje nytt avsnitt. Verkligen bra serie som passar de flesta. 

Armand Duplantis fick många pris på gårdagens Idrottsgala. Jag gillar verkligen inte januari för kyla och snö som kommer då men jag ogillar det även för alla dessa galor som upptar en hel kväll. Nu valde vi att inte kolla på denna så det var ju bra för mig.

Tisdag och kallt nu ligger vi kring -20 dagligen och idag har det kommit lite lite kallsnö. Snö ska vi få så det räcker då det imorgon ska börja att snöa och fortsätta tills på söndag. Huga huga.....

Min nya bil har ingen motorvärmare, alltså har den ingen sladd till kupévärmare heller utan det är en diselvärmare i den. Bra tanke men inte helt funktionellt i norr med kylan. Är det dåligt batteri eller för lite drivmedel så startar inte värmaren och det är ju i och för sig bra men det kan också ställa till det. Om man har dålig uppkoppling så får helt enkelt inte telefonen kontakt med bilen och då startar inte värmaren, Igår var det så att batteriet var dåligt men värmaren hade gått i gång så jag fick helt sonika köra en runda för att hinna ladda batteriet!! Nu är hela bilen på laddning för att batteriet ska bli starkt och bra igen.

Inga kommentarer: