söndag 10 mars 2024

Slut på ett sportlov


Jag har inte haft sportlov men det har likafullt varit det i den här delen av landet. I morgon börjar skolan om igen. Idag sov jag läge då det blev en sen kväll. Siri blev nämligen dålig i magen i går kväll. Mest troligt åt hon något igår när hon var ute. Att ha en katt som inte är bra i magen är inte kul, hon vill nämligen inte få hjälp med att rengöra eller ta bort avföringen. 

Jag har idag hittat alla dahliaknölar och nu är de i jorden, vi får hoppas att de överlevt. Även andra frön är planterade.  Mannen har tömt golvet i blivande inglasning så att det snart ska gå att starta byggandet av väggarna. Siri är bättre i magen idag och vi ser inte att hon är påverkad alls, hon har varit utomhus även idag. Upp i ett träd och uppe på taket i fågelholken var hon så nöjd, sen har hon även plockat en fågel som hon släpade in på altan för att visa upp för oss. 

Bina har både igår och idag flugit ut och rensat sig. Solen gör sitt till då det blir varmt en stund när den värmer. Vi tog dagens lunch ute och det var årets första. Så härligt. 

Dagens middag blir på Klubbenstranden hos grannarna som nu kommit hem några veckor från Spanien. 

Inga kommentarer: