torsdag 14 mars 2024

Årsmöte


I morse när jag vaknade hade jag kunnat betala en hel del för att få fortsätta att sova. Var helt slut. Siri är fortfarande dålig i magen och hon kändes loj efter allt bajsande. 

Jag har varit på konferens hela dagen men hann hem på lunchen för att kolla till katten som då låg och sov i min garderob precis där jag lämnat henne i morse. Hon kom i alla fall ut och lekte lite. 

Har varit på Storstrand på årsmöte och så lite smörgåstårta efter det. Sen bokcirkel med diskussioner kring boken "En ska bort" som är en bok om relationer. Bra tyckte vi alla. Åkte direkt därifrån till Hortlax för att få massage och det var länge sedan jag var så stel i nacke och axlar som jag är just nu. Tur att min massör vet vad som behövs och nu är jag alldeles varm efter hon löst upp knutor så att blodet strömmar igenom igen. Hemma vid 19.45 så även idag blev det en lång dag.

För en stund sedan var sonen förbi och han hade med sig presenter till oss som tack för skjuts och hjälp igår. Jag fick en låda från Mr Cake och M fick en By Bylow med påskägg. Väldigt uppskattat. 

Inga kommentarer: