söndag 11 september 2022

Valdag 2022


När mannen väckte mig och efter frukost så åkte jag med mot staden. Mannen fortsatte till Lillpite där han hela dagen monterat duk och projektor. Jag tog en promenad i stan och så hämtade jag bilen hos sonen. Var till kyrkogården i stan och kollade i graven så nu är det dags att sätta dit lite höstfägring. Sen åkte jag till mamma där jag stannade tills butikerna öppnade. Köpte gardiner, pläd och kudde på Hemtex och så en duschskrapa med långt skaft på Claes Ohlson. Väl hemma har jag lagt upp gardinerna och märkt och strukit en massa kläder. Så nu är mycket klart inför flytten till Mogården.

Vi har haft gäster då kusin och man har varit här, det var ett tag sedan vi träffades så det var kul att de tittade förbi. Mannen kom hem sent så vi hann aldrig till Mogården idag så det får bli senare som vi fixar det. 

Valdag idag så flaggan har varit i topp hela dagen. I vår familj har vi ju förtidsröstat så det är klart sedan länge. Nu håller jag tummarna att rätt block vinner! Den vallokalundersökning som jag ser just nu så blir tyvärr SD näst största parti i vårt land, det är en sorglig utveckling!


Inga kommentarer: