onsdag 7 september 2022

20.00


Hela förmiddagen var jag på Storstrand för en utbildning i Våld i nära relationer. Otroligt skrämmande och otroligt intressant det vi har fått veta idag. Det här ska från och med 2023 ingå i alla medarbetarsamtal. Sen lunch med sonen på Bastard så han fick äntligen sin mat som han var sugen på. 

Mot It-avdelningen och så till lilla enheten. Konferens på andra enheten och så till stan för att fixa ett presentkort till kollega som fyllt jämnt. 

Nu under kvällen har jag varit på bio med bokcirkeln. Vi har sett Där kräftorna sjunger. Det var en bok som tog tag i mig när jag läste den och då sa jag att det måste bli en film. Nu är filmen gjord och den var bra. Otroligt vackra naturskildringar men jag tycker att 2 timmar och 5 minuter är en lång film. De hade kunnat korta den 30 minuter. Det blev alltså ytterligare en sen dag där jag landade hemma vid 20.00 för tredje dagen på raken. 

Även mannen har varit på utflykt med sitt jobb och de har varit på Jävre fiskecampen. Han kom hem med en fin blombukett och presentkort på 5000:- och en ryggsäck. Inte så dumt att jobba hos en privat arbetsgivare.

Inga kommentarer: