söndag 1 maj 2022

Sköna maj välkommen

 

Det är lite kul att googla på Sköna maj och det kommer fram Magnolia som blommar, körsbärsträd och tulpaner. Här ute ligger snön tjock så vi har verkligen ett avlångt land just denna del av året. Nu är det inget att göra åt utan det kommer en vår även till oss trots att det just nu känns långt borta.

Vaknade 8.45 efter att varit vaken till 1.00. Våra gäster åkte hem vid midnatt och vi satt ute de sista timmarna och eldade brasa och korvbrasa. Så det gick en del korv och det är ju gott. Vi surrade så hemskt igår alla 5 så det kändes som vi var många fler.... Kul och trevligt att få träffas igen.

Idag har jag planterat lite penséer och vi har kört krukorna till gravarna. Nu ser det fint ut där i alla fall. Jag har även krattat lite kottar under stora tallen. Mannen har tvättat och städat Toyotan som även fått sommardäck. Sen har vi hämtat svärmor som varit hit på ett fika. Hon går väldigt dåligt och hon pustar och stönar. Damen är ganska slut och det är ju inte så konstigt när man är drygt 95 år. Vi har även varit en sväng till Fårön där mannen hämtade sina kvarglömda skor och jag levererade några richin. 

Just nu eldar vi upp bastun och nu blir det bastubad. Så skönt det ska bli. Jag har känt mig frusen hela dagen efter gårdagens utevistelse. Ska bli bra med lite värme för kroppen.

Inga kommentarer: