lördag 21 maj 2022

Lördag tjoho tjoho!


En dag som startade uppe på tennisbanan. Först var vi bara 4 personer men det fyllde på allt eftersom så vi blev drygt 10 personer. Jag skurade toaletterna och dammsög stugan sen myrrade jag runt stugan och avslutade med att grilla hamburgare till alla. Det blev en aktiv dag som gjorde att alla saker blev gjorda. Mannen höll på länge för att fixa allt. Jag åkte till stan för några ärenden och efter 40 minuter åkte jag hemåt igen och då höll mannen på att avsluta sitt jobb.

Jag har trådat ramar och smält fast plattor i ramarna, det var riktigt kul. Nu väntar jag bara på bina som jag hoppas kommer snart?



Sen har vi jobbat på en del här hemma. Har rotvattnat en del träd och en ny thuja mår inte alls bra så jag hoppas att vatten kan rädda den? 

Dagens middag kom från Arnemarks kött och det blev entrecote och jag kan lova att den var fantastiskt fin och god. Nu tittar vi på avslutningen av Let´s Dance och jag hejar på Filip Dikman som jag tycker har gjort en stor utveckling. Även Eric Saade är väldigt duktig i sina danser. 

Inga kommentarer: