fredag 20 maj 2022

Fredag tjoho!

Har gått en utbildning idag kring robotar i vårt samhälle. Hårda och mjuka kan de vara som hjälper oss på vägen. Spännande och tokiga ideér kan uppkomma när vi spånar vad vi tror om framtiden. Svårt att veta vilken utveckling som kan ske.


Slutade dagen innan 13.00 och hämtade upp mannen. Vi åkte till Luleå och köpte lite matvaror till hans kommande 60-års Öppet Hus. Bra att kunna köpa vissa saker i storpack. Sen hem igen då vi hade en del frysvaror i bilen.

Sonen på middag och vi grillar trots det kalla väder som råder hos oss. Nu är det 7 grader och mulet men regndroppar kommer lite då och då men de är få än så länge.

Vårt lilla land som varit neutralt i 200 år har under veckan lämnat in ansökan för att bli godkänd hos Nato. För mig har detta varit helt otänkbart för ett par år sedan men sen 24/2-22 då Ryssland gick in i Ukraina har jag ändrat ståndpunkt och känner att vi inte har något val. Nu är det endast ytterligare en diktator i Turkiet som behöver bli övertalad... Det lär inte bli lätt med dessa gubbar.

Inga kommentarer: