lördag 30 april 2022

Valborgsmässoafton


Sista april, kungen fyller 76 år och det är Valborgs. Vilken skillnad detta är nuförtiden sedan man blivit äldre. Innan vi fick vår son så var det kanalsim och så en brasa ofta på Grisberget och såklart så cyklade vi runt. Sen när sonen växte upp var det brasa i olika former ofta med otroligt mycket lera, vattenpölar och snö. Många år har vi varit här ute på Klubben. Vi har firat med svärmor och svärfar med en liten brasa och lite vårsånger. Men nu sen ett par år så har vi varit med vänner eller ensamma. Båda funkar fint för oss! Nuförtiden är maten det viktigaste och många år går vi aldrig ut till brasan då vi tycker att det är kallt och blåsigt. I år är det otroligt mycket snö kvar ännu. 

Idag kommer A&E samt A hit så vi äter en liten räkbakelse till förrätt, grillat och så en pannacotta till dessert. Vi får väl se om det blir en brasa senare men just nu räknar vi med det?

Flaggan i topp idag och solen har kommit och försvunnit bakom moln. Mannen har rensat ut allt ris idag och samlat ihop det. Jag åkte till stan för att träffa Lena o Olivia hos mamma o G. Kul att få en kort pratstund innan de åkte vidare. 

Första finalmatchen mellan Luleå och Färjestad. Heja Luleå. Just nu 1-1.

Inga kommentarer: