tisdag 31 maj 2022

60 år


 Idag kom sonen hit redan 8.30 för att vara med på morgonens uppvaktning. Vi började med att hissa flaggan. Sedan blev det skattjakt som sonen fixat ihop efter frukosten Sen lite fix innan det var dags att hämta smörgåstårtan på Hanséns. Sonen och mannen hämtade samtidigt svärmors medicin hos hemtjänsten i stan. Sen kom de tillbaka och vi åt lunch innan firandet startade. 


Många har idag passerat genom vårt hus för att hylla mannens 60 år. Vilken ynnest att få fylla år ytterligare en gång. Först ut var Berit och Rikard sen kom Kjell och Karin. Strax därefter kom mamma och Gunnar och så min syster och svärmor. Så blev det ett uppehåll och det var bra för då hann jag med en diskmaskin som fixade disken. Annica kom på cykel och så Anneli och Urban som för övrigt knappt hade någon röst. Lite senare under kvällen kom Lotta och Roger hit.

Blommogram och presenter i massor finns nu här hemma. En Husqvarna robotmover 430X hade jag inhandlat så jag hoppas att den kommer till nytta hos oss? Whiskey, Bubbel,  deo, lakrits x 2, presentkort hos Äxter, godis, skräpplockare, Riesen, bilder, kort och en Weber termometer. Ja fatta vad med saker. 

Vädret var kallt under morgonen med någon regndroppe, sen kom en kort solglimt men mesta delen har det varit mulet idag. En fin dag som helhet och mannen är nöjd. 




Inga kommentarer: