tisdag 10 maj 2022

Eurovision


Idag börjar tävlingarna i årets ESC. Många länder ska bli färre och Sveriges bidrag tävlar inte idag. Jag tror såklart att Ukraina vinner då det även är en hel del politik inblandat i detta?

Idag har det blåst som attan direkt från havet där det gått vitt. Sen har det mulnat på allt eftersom och nu är det rent av mörkt ute. Det ska nämligen komma ett regnoväder som ska dra över oss imorgon förmiddag. Blir bra för den snö som fortfarande ligger kvar. Dock tinar det mycket varje dag så nu är det slut snö på stranden.

Mannen har pratat med sin syster och det verkar vara ganska bra med henne just nu. Tyvärr så hinner de inte komma upp till oss denna sommar då hon behandlas fram emot hösten som det ser ut nu i alla fall. 

Har varit till mamma idag under min lunch och då fick jag och min syster ett rejält bidrag från hennes husförsäljning. Det finns många hål att stoppa det i. Vi ska ju återställa gräsmattan efter den grävning som gjordes i höstas för att få in vintervatten i garaget. Det blev väldigt bra och det är skönt att det är gjort men det ser inte så kul ut just nu på vår fd gräsmatta. 

Inga kommentarer: