måndag 23 maj 2022

Måndag igen!


Oj vad helgerna går snabbt men det gör även veckorna. Det är liksom fullt upp hela tiden och det stannar aldrig av. 

Jag har idag ätit lunch på Fiore med de som sitter i en speciell grupp hos oss. Jag åt i alla fall en caesarsallad med räkor. Det var gott och fräscht! Kul att få surra en stund utanför jobbet. Vi har verkligen mycket att prata kring.

Har varit hos frissan och fått lite mer färg i mitt hår. Bra och skönt inför sommarens sol som kommer att bleka mitt hår igen. Jag får helt enkelt inom snar framtid boka en ny tid hos Linnea och då blir det även en klippning för att få bort det frizziga som brukar finnas efter en sommar. 

Ute skiner solen men det är trots det inte så varmt, det blåser kalla vindar och här ute är det riktigt kallt och ruggigt. Jag har varit utomhus i dunjacka medan jag har planterat ut kryddorna. Nu kliar det i fingrarna att få sätta ut alla plantor. Mannen han krattar gräset nedanför den gamla stugan och så har han även tvättat min bil. Själv är jag just nu inomhus och bakar. Har just nu en kaka i ugnen och jag ser att den inte kommer att bli så bra. Jag har helt enkelt tabbat mig. Vi får se hur det slutar??

Inga kommentarer: