söndag 29 maj 2022

Morsdag


En solig dag den sista söndagen i maj och då är det alltid morsdag. Mulen morgon som efter lunch blev så himla fint väder. Helt vindstilla under eftermiddagen och kvällen, magiskt vackert just nu!

Sonen kom hit på lunch och jag hade gjort kycklingspett som 2 av 3 gillade med sås på sesamolja och frön. Men allting kan inte gillas av alla. Sen fikade vi med svärmor som även förärades en hortensia som brukar blomma så fint hos henne under hela sommaren. Vi packade släpet med massor av säckar med räfs som vi hade samt en hel del plastsäckar från allt planterande. På vägen hemåt åkte vi till polishuset hos mamma. Hon fick en ampel som kanske ska vara en kruka detta år? De har haft besök av Anna med familj och det är nog ganska hektiskt med 2 små barn i läggan. Nu har lugnet lagt sig igen. 

Vi har verkligen hunnit mycket på dessa 4 lediga dagar, det har varit ett arbetsläger som det brukar vara på våren men nu ser det fint ut utomhus och det är planterat i alla krukor. Saknar lite frön men det fixar jag imorgon. Även potatisen är satt så nu hoppas vi på stor skörd och att vi får en sork i våra fällor som vi satt ut idag. 

Lax till middag och så ett glas rosé i det underbara vädret. 


Inga kommentarer: