söndag 10 april 2022

Slut på veckan

 

Efter en god natts sömn och lite frukost så drog vi iväg till Böle och Grynnan. Där köpte jag så min första bikupa. Nu är det dags att testa på att bli biodlare och det är ju 2 år sedan jag gick kurs så innan jag glömmer allting så kör jag nu igång. Några bin har jag ju inte ännu för här ligger ju snön tjock.

Sen har vi varit förbi mamma och M försökte få igång en nackhögtalare. Det gick inte men det finns hopp. Sen kollade vi i förrådet och imorgon är det dags att flytta det sista av de stora sakerna. Även syster med familj kom förbi läggan så vi fikade en stund. 

Även vi fick besök av kusinen och hennes man och det är alltid trevligt att få sitta och surra ett tag. Nu under kvällen har mannen skottat av poolen för snön som är blöt och tung kan knäcka hela pooldäcket och det är inte bra om det händer. 

Jag har haft junta här och idag blev vi 4 stycken. Jag gjorde köttfärsgratäng och sallad. Till dessert blev det choklad pannacotta. Så kul att få träffas igen, gillar alla möten som ger energi till mig.


Inga kommentarer: