fredag 1 april 2022

April, april

 


Dagens aprilskämt i PT var att Norrbottninabanan ska grävas ner och att oppositionen och socialdemokraterna är överens om detta. Inte är det så! Men det var väl ett ok skämt.

Dagens andra skämt och var på riktigt det är att kommunens datorers mail och intranät har  legat nästan hela dagen innan de hittade ett internt fel. Först gick ryktet om att det var en cyber attack liknande som Kalix hade innan jul. Skönt att det inte var det i alla fall. Jag har varit på Lärarförbundets skolledares årsmöte på Storstrand som avslutades med lunch. Trevligt och gott att träffas igen! Då inget funkade så tog jag lite ledigt och gjorde ärenden. Jag var hemma 15.45.

 Redan 1 timme senare var det dags att åka till stan igen. Jag och sonen hade bokat bord på Tage så vi åt en 3 rätters där. Efter det så gick vi förbi mamma och hälsade på så att sonen fick se lägenheten. Den är riktigt fin. 

När jag så kom hem så möttes jag av 50 renar på tomtgränsen. De blev rädda när jag kom och sprang ner på stranden men de drar sig uppåt mot mig igen. Jag får se i morgon var de finns då. Hoppas att de slutar att äta under nätterna så att de ligger ner och är stilla då. De äter allting så det är ju fara för mina planteringar....

Mannen verkar haft en fin dag med sol och vindstilla i Mavas. Så härligt att de fick bra väder. 


Inga kommentarer: