söndag 17 april 2022

Påskdagen

 


Flaggan i topp för det är flaggdag. Vi gillar ju verkligen att få hissa vår fina, vackra svenska flagga. Det gäller att passa på för det är inte så många gånger per år som det händer.

Så trevligt vi hade det igår på Fårön. Västerbottensostkorgar med skagenfyllning, oxfilé, bakad potatis med mos, rödvinssås sen avslutades det hela med en supergod keylimepaj. En kväll som gav massor med energi. Sen körde vi hemåt vid 23.00 i ett fantastiskt månljus från fullmånen. 

Idag drar vi till Kalaträsket vid lunchtid till kusinen och hennes man. Alltid trevligt och lättsamt att umgås med dessa. Vi väljer att inte sova över utan sonen skjutsar oss fram och tillbaka trots att det är drygt med många mil mellan stugan och slutmålet. Vår son är fantastisk som pratat att det är skönt att kunna betala tillbaka lite för att vi har skjutsat honom under hans uppväxt. Vägen var inte så bra med lera och blöta vägar. Allt gick dock bra.  Vi har haft en fantastisk dag med 13 grader varmt och stålande sol hela dagen. Vi var hemma igen vid 22.30.





Inga kommentarer: