fredag 9 oktober 2020

Helg igen!

 


Oj vad veckorna går! Har så otroligt mycket att göra så det känns som att det är måndag och så blinkar jag med så är det fredag. Kul men inte så hållbart i längden.

Sonen är sjuk och har en rejäl förkylning! Han har testat sig för Covid-19 men inte fått något svar på det ännu. Tror inte att han har det men förkylning, halsont och feber finns i alla fall i hans kropp just nu. Köpte lite mat idag hos Miaws för att leverera men där var det kaos. En fredag då många vill hämta mat på en lite parkering men det löste sig för mig. 

Svärmor har gula fläcken och det har ställt till det för henne i mång år. I förrgår så "smällde" det till hennes friska öga. Hon fick hjälp av hemtjänsten att ringa och så blev det tid i Sunderbyn. Mannen skjutsade henne dit. Vid vårt sjukhus finns det inga ögonläkare för närvarande då de sagt upp sig och startat eget och dessa vill vår region inte samarbeta med och det är så sorgligt. De åkte till Sunderbyn och det visade sig att det inte syns någon propp eller liknande på ögat. Dock säger de att gula fläcken patienter kan känna att de ser sämre men det inte finns någon sådan indikation på det. Nu är hon kollad i alla fall tros att den dålig synen består!

Höstgryta på älgkött och ingen son då denna fredag på grund av förkylning och det var länge sedan jag och mannen åt ensamma en fredag. Hoppas han har fått svar imorgon så vi kan äta då i stället?


Inga kommentarer: