onsdag 21 oktober 2020

Inte vackerväder

 Idag har det fortsatt att snöa och nu under kvällen har det hela övergått i regn så det lär ju bli blixthalka av det hela. Huga så trist det är med snö och regn men det är bara att gilla läget.

Har haft en trevlig mat med lunch på Fiore med 5 personer från vårt område. Riktigt mysigt och gott att få lämna skolans värld en liten stund och bara umgås och prata. Som grädde på moset har jag haft otroligt givande Teamsmöte med utbildning.

Under kvällen har jag varit och ätit middag hos bästa A och där bjöds jag på köttfärsbiffar med mos. Otroligt gott! Bra prat och fina tanker som vi delar med varandra. Så värdefullt att få såna stunder med varandra. 

Detta jävla skitår är ju inget som vanligt och så blir det även med årets luciafirande. Det kan bli filmat och visat i efterhand, lussande många gånger eller att man lussar för varje klass och då blir det många sånger under samma dag. Något blir det men i dagsläget är det inte helt klart. 

Så länge 50 personers gränsen kvarstår så blir det annorlunda i alla fall det kan jag konstatera. Covid-19 ökar i Norrbotten i Luleå i synnerhet men även i Piteå så nu är det dags att vi skärper till oss och stannar hemma. Att det ska vara så svårt att förstå!! Människor som "bara ska" handla, gå på systemet, handla mat, kolla på stan osv, det är ni som förstör för alla i samhället. Tänk om inte annat på de som arbetar i vården.

Inga kommentarer: