lördag 3 oktober 2020

Mikaeli helg


 Denna grå helg har i alla fall inte haft någon nederbörd men det är dimmigt och dystert. Idag har jag knappt varit ut alls då jag fixat lite inför den lilla middag som vi har ordnat för mamma. Jag gillar att fira saker och när mamma påbörjade sin behandling så sa jag att vi ska dricka bubbel när det är klart. Under sommaren så har mycket av hennes tid gått till återhämtning och att lära sig att leva med de åkommor som uppstått efter all behandling. Men nu är det faktiskt bättre men inte bra och så efter det positiva besked som vi fick i torsdags så var det så dags. 

En ost/charktallrik med bubbel och så plankstek med vatten/vin så en blåbärstårta tillsammans med kaffet. Bra blev det och vi blev alla 9 som tillhör vår lilla familj. 

Mannen har tömt ur lite vatten ur poolen och påbörjat att lägga plåtar på det hela. Han har även sträckt sig i ryggen så han är sned och har ont i den gamla skadan från en skoter som satt fast hårt i en snödriva för länge sedan. Bastubad med värme är alltid bra för att lindra det onda så idag har han även hunnit med en bastu.

Inga kommentarer: