söndag 25 oktober 2020

Sol och regn

 En dag som jag vaknade tidigt på grund av tidsomställningen så 5.23 var första kollen på klockan. Sen steg jag upp 6.45 och då var det ju egentligen 7.45 så det var ju min kropp som tyckte att det var dags att stiga upp och det var tur att jag gjorde det. Så otroligt vacker soluppgång jag fick uppleva, så tacksam för det. Allt eftersom så mulnade det på och när jag kom hem till stan så var det helt mulet. Mannen har varit kvar i stugan hela dagen och han har jobbat vidare med att färdigställa inför vintern som redan tyvärr är här. 

Har jobbat lite och gjort lite förberedelse inför morgondagen då skolan har lov och lärarna ska jobba med lite andra saker. Jag håller i det hela tillsammans med några pedagoger. Efter morgondagen så blir det lite lugnare för mig så det blir ju skönt. Ska dessutom vara ledig på torsdag och fredag så att det blir ledigt i 4 dagar för mig. 

Vädret har verkligen gått från sol sen kom lite hagel/snö som kom precis när jag var ute på promenad och nu har det börjat att spöregna och nu är det riktigt halt utomhus. Pass opp om nu måste köra bil. 

Inga kommentarer: