onsdag 7 oktober 2020

Regn


 I förra veckan var det dimma, dis och otroligt grått med 0 timmar sol. Denna vecka har varit grå och disig men det har dessutom regnat varje dag. Jag tror att jag börjar rosta för mina leder är stela och tråkiga just nu. 

Internet har varit klippt till läggan men igår fick vi igång det tack vare Pite Energi som är snabba i felsökning och annat. Sitter just nu och försöker plugga teori på vinkunskap, olika områden och annat. Otroligt svårt att komma i håg just nu då min hjärna känns lite överkokt. Dessutom spelar Espresso House för hela stan så det dunkar bas in hos oss och det stör så otroligt mycket. Fasiken så lyhört det är! Dessutom så har Panelen stekt mycket mat idag vilket gör att det tränger in matos, inte lite doft utan det stinker. Tydligen ska de höja skorstenen ute och få mer utsug men just nu är det sanitär olägenhet hos oss. Undrar just om jag måste anmäla det. Hela jävla restaurangen borde stänga tills allt är klart. Undrar hur mycket man ska måsta stå ut med som hyresgäst?

I alla fall har vi fått ut badkaret så nu är det dags för att skura upp badrummet och jag kan lova att under ett badkar är det inte så snyggt! Sen när det är klart är det dags för att flytta in en tvättmaskin så att jag får tvätta upp allting från matos och annat.

Inga kommentarer: