måndag 19 oktober 2020

Kusinkalas


 Oj vad det snöat och när dessutom inte plogsvängen kommer igång så blir det mycket snö. Imorse när jag kom till skolan så var ingenting plogat och vet ni varför? Tada vår kommun har ingen upphandling om snöröjning förrän 1/11!! Jäkligt konstigt då det inte borde vara styrt av datum utan när det kommer snö. Ja man slutar aldrig att förvånas men det kom en traktor i alla fall 11.30 precis när alla barn skulle ut på rast. Allt gick bra och nu har vi stora fina snöhögar som alltid är roligt att leka i.

Har varit till Öjebyn på möten idag och det är intressant men tar också energi. Sen har jag kollat möbler på stora skolan och sådana fåtöljer blir det till min lilla skola.

Sen efter middag och promenad så hamnade vi hos kusin vitamin som fyller 49 år. Även de små blir stora. God blåbärstårta och surr och det är ju alltid kul. Nu har mannen i alla fall åkt till stugan för att stänga av vattnet i svärmors hus och då tappar vi även vattnet till garaget. Knäppt men så är ledningarna dragna än så länge.

Inga kommentarer: