lördag 5 september 2020

Lördag

Vaknade otroligt tidigt redan kl 7.00 och gick på en promenad för att hämta tidningen. Sen åt vi frukost. Regnet drog in med väldig kraft och det spöregnade en stund. Sen mulet innan nya moln drog in, sol och mera regn. Av och på väder och även nu i kväll så har det fortsatt att blåsa och hela dagen har det gått vitt på havet. Inte så mysigt alltså.

Har varit till sonen och hämtat matten jag köpte häromdagen, den blev inte alls bra i färg. Har köpt en ny som nu ligger i min bil då det inte passade att komma förbi honom mer under dagen. Tar det en annan dag.

Sen åkte jag till Norrfjärden där jag hade turen att få köpa nötkött från Västerbotten. 8 kg stek och 10 kg köttfärs som styckades och packades igår. Lycka när frysen fylls.

Vi har lyxat till det idag och ätit löjrom, rödlök och gräddfil sen lite cremant till det. Gott som bara den! Sen gick vi ut och åt Njallabröd, med marinerat sidfläsk, som vi tillagade på Murrikkan. Mysigt men blåsigt. Sen lite bastu för att få upp värmen i kroppen igen. Det är verkligen mörkt ute nu på hösten.

Inga kommentarer: