lördag 26 september 2020

29 år


En otroligt grå och kall höstdag men regnskurar och ynka 7 plusgrader! Nu är det riktig höst och snart är vintern här. Vi håller i och håller ut, stannar ytterligare en vecka vad vi vet just nu i alla fall?

Åkte till stan redan vid 10.00 för att fixa lite saker och så hem igen. Mannen hade då på min inrådan lagat potatismos samt stekt tacoköttfärs. Det var en del i sonens 29 års present! Han fick även en klippning samt en leksak bestående av 6 ringar som man snurrar runt fingrarna. Oväntat men uppskattat! Hit kom så mamma och Erik samt Märta som åkte hit och hem med Viktor. Vi fikade och surrade. Detta år hade jag bakat egen blåbärstårta som vi alla tyckte var väldigt god. Kul att få ett recept som smakar som bakat på ett konditori. Tack Lotta för receptet.


Nu lagar vi mat och idag kör vi på en kantarelltoast toppad med löjrom. Torskrygg, mos och skinkchips med rödvinssås. Det här är ett favoritrecept som vi ätit många gånger. Mätta och nöjda lär vi vara efter denna måltid.  Har just kommit tillbaka efter en promenad i regnet med regnkappa på så det gick riktigt bra och jag var inte blöt. Bra att komma ut lite det är så skönt för kroppen.

Inga kommentarer: