söndag 31 maj 2020

Pingstdagen, morsdag och mannens födelsedag

Så många saker att fira idag och det har vi gjort. Dagen började med fint väder och helt stilla som blev nordliga vindar och så sjöbris som var ganska starkt och kall. Men det har varit en fantastisk dag som helhet.

Lunch med mamma, svärmor, sonen och G med grillade hamburgare här utomhus. 3 mammor att fira och en 58-åring. Blev en bra stund med tårta och kaffe som grandfinal.

Sen har vi jobbat på, mannen har skottat och kärrat sand för att höja marken. Jag har planterat en del men är inte alls färdig.

Har fått så otroligt ont i ett knä och jag kan inte sätta mig på huk för det smärtar så hemskt. Jag faller liksom ihop av detta men att stå och gå funkar bra. Har ju känna ett tag att jag har värk på kvällen när jag sitter och ligger ner men har lite fattat att det är i knät utan jag trodde på någon form av ischias. Om det inte blir bättre så måste jag ju kolla om det är något ledband eller benbit som inte är på plats, kan det vara artros?

Fantastisk middag, älgentrecote som jag grillade med gratäng och karl-johansås. Vilken lyx att ha sådant i frysen. Tack G för att vi får köpa sånt kött!
Bastukväll med värme för kroppar som verkligen behöver det.

Inga kommentarer: