måndag 11 maj 2020

5 veckor kvar

Ny vecka och nya möjligheter. Nu 'r det 5 veckor kvar av denna otroligt annorlunda termin. Vi har inte stängt ner skolor men vi anpassar oss och lever så gott vi kan med Corona omkring oss. Nya fall varje dag och ytterligare 136 döda idag men det är nog en eftersläpning sen helgen. Nu är vi tyvärr upp på 3256 avlidna och 26670 personer som är konstaterade att haft det i vårt land. Många och säkerligen än fler som inte är testade och konstaterade att de haft det. Många har ju tillfrisknat som tur är.

Idag har mamma åkt ner till Umeå för behandling, blev skjutsad i en XC60 av G. Vi har pratat via Messinger och det är så fiffigt att kunna se varandra när man pratar. Dessutom verkar hon bytt upp sig i rumsstandard. Det såg fräscht ut och det är ju skönt när hon ska vara där i ca 6 veckor. Det rum vi bodde i när vi var ner sist var inte fint alls!
Har pratat med E och även hon hade kontaktat mamma idag. Skönt när folk bryr sig.

Hagel under dagen idag, av och till. Det är INTE bra väder, så jäkla kallt så jag fryser ihjäl! Nu är det i alla fall sol som tur är.
Jag fick synbortfall under eftermiddagen och körde genast hit, vilken tur för jag såg inte så bra innan jag var här och så kom migrän som ett brev på posten. Inte så kul och så ont jag hade men nu har det lättat som tur är.

Inga kommentarer: