tisdag 26 maj 2020

12 timmars

Idag blev det en lång dag från 7.30-19.30. Tur att det inte är varje dag som är på det sättet men APT är obligatoriskt för alla. Allt gick enligt planerna så det var skönt att åka hemåt efteråt. I övrigt ett möte med vh och många timmar på kontoret.


Haft kontakt med mamsen som är fylld av vätska efter dagen. 3,5 liter är mycket vätska!!

Morfar har druttat omkull igår och slog i sidan. Han har självläkande revbensbrott. Såklart har han ont men trots det så är han igång som vanligt idag. Han tror att han har ont i njuren. Lilla gubben vilken otur att det hände men trots allt tur i oturen att det inte var något ben eller arm som gick av.
Måste dit någon dag och kolla läget.
Dagens covid-19, fortsatta restriktioner för yngre äldre dvs de över 70 år, de ska hålla sig på avstånd och inte träffa andra. Kan väl krasst konstatera att idag på Kvantum var det gott om folk i den åldern, några med plasthandskar och munskydd men det var mycket folk i affären. 4125 har dött i Sverige och tyvärr så ökar det på sjukhusen igen. Dock inte här uppe i norr. 34400 totalt som varit sjuka. Hemsk sjukdom som finns överallt, det känns inte alls bra.

Inga kommentarer: