torsdag 14 maj 2020

Vecka 20

Idag var jag hemma strax efter 16.00. Städade genom dammsugning och skurade toaletten. Att dammtorka gör jag imorgon då jag kommer att vara ledig. Jag känner att jag behöver ta det lite lugnt, i natt sov jag inte bra. Eller fel av mig, när jag väl somnade var klockan 1.30. Det betyder att min kropp och knopp inte alls var med mig. Bättre dag idag och jag har verkligen försökt att slappna av.
Dag 5 med Viktväktarna och det känns helt ok. God mat men det kräver planering och det gäller att se till att man har allting hemma. Men det funkar.

Mamma har fått en typ av venport inopererad idag för att hon inte ska bli så trasig i huden av alla stick. Det blir ganska många under en vecka. Imorgon är det bara strålning och så hemresa med buss 13.20. Säkert skönt för henne att få komma hem under helgen.

Jag har varit på bokcirkel och idag har vi pratat om en riktigt bra bok som vi har läst. Skönhetens väg, kan verkligen rekommendera den.

Sommarens läsning är Nettans bok. Vid skogens slut som utspelar sig i Piteå och så ska vi läsa en klassiker och det blev Mästaren och Margarita, Bolgakov som kommer från Ryssland.

Inga kommentarer: