lördag 2 maj 2020

Andra maj

Otroligt blåsigt, otroligt regnigt, otroligt kallt och otroligt otrevligt!! Så var morgonen här. Mannen gick ut i ovädret och körde in Toyotan i garaget för däckbyte.
Skönt att kunna vara inomhus och göra det då inte utevädret inbjuder till utgång. Nu har alla 3 bilar och de släp som är i bruk sommardäck. Det är inte min förtjänst. Jag passade på att dammtorka då det inte var gjort.

Sen åkte vi till sonen som behövde lite hjälp med städning i läggan. Brandvarnare var nere och de fick nya batterier och det känns tryggt. Sen är det skurat toaletter, dammtorkat, dammsugit och det hela avslutades med att jag vaskade av golvet. Blommorna fick en rejäl genomgång med dusch och blötläggning av jorden då de var otroligt torra. Sängkläder blev bytta och inglasningen är uppskurad. Däremot är inte några fönster putsade då vädret var alldeles för dåligt just då.

Eftermiddag har varit en skön och lugn tid. Det blev en bastu idag också då det är skönt med värme i kroppen. Vi var hyfsat mätta efter det mellanmål som vi åt idag, vi valde att äta lite löjromsmackor och ett glas bubbel till det. Himlans så gott det var. Den middag som blev och vi var sugna på passade perfekt att äta upp de rester som var kvar från Valborgsmässoafton. Så det blev röding idag också. Så otroligt gott!

Inga kommentarer: