fredag 8 maj 2020

Fredagskväll

Igår kväll var det en fantastisk måne med mångata på havet. Ikväll är det mulet så jag ser tyvärr ingen måne. Men jag lever vidare på minnet från gårdagens fantastiska tavla här utanför.

Igår skedde det ett väldigt tragiskt dödsfall i Bergsviken då en 10-årig grabb segnade ner på Heden och hans liv gick inte att rädda. Sånt ska bara inte hända. Tänker på familjen som är drabbad och på alla nära. Livet är så skört och oförutsägbart. Ta hand om varandra därute.

Jag har haft en bra dag och slutade efter lunch för att gå till frissan för att få lite kallare färg i håret. Jag hade ett misch mach av orangea och gult tillsammans med råttfärg och grått. Nu ser det fint och fräscht ut ett tag till.

Dagens middag var en ost och charkbricka, vi körde en lättare middag då vi inte hade lust och inte var så hungriga denna fredag. Vi hade sonen på besök och så hade jag gjort en dessert på äpplen som steks tillsammans med kanel, kardemumma och lönnsirap. Till det var det vaniljvisp. Både gott och otroligt enkelt att göra. Nu ser vi på TV och det blir till att slötitta då det inte är något speciellt att titta på.



Inga kommentarer: