måndag 22 juli 2024

Solen strålar!


Mannen har börjat att jobba idag. Han gjorde allt klart igår men missade en liiiiten detalj att slå igång klockradion! Men som tur var så vaknade han kl 7.00 i alla fall. Lite stressigt blev det för han åkte utan sina telefoner, jag märkte det och ställde mig ovanför garaget med dessa och efter en stund så kom han hem och hämtade dem. Sen hörde han av sig igen vid 10.30, han hade även sina terminalglasögon hemma. Jag åkte in till stan med dem.

Huvudvärksdag igen!! Nu räcker det tycker jag men jag behöver behandling hos någon. 

Jag har haft besök av 3 medarbetare från Munksund, så roligt och så överraskande. De cyklar ofta på somrarna och från Hildurs Café så kom de hit. Kaffe och surr i det vackra vädret blev det. 

Sen har det även varit badgäster här. Brudparet har varit här och jag kan lova att killarna har badat och badat. 32 grader var det då i poolen.

Även jag och mannen har tagit oss ett kvällsdopp och det var det första för denna säsong. Vi brukar ju börja att bada i börja av juni men i år är vi i slutet av juli innan det blev dags. Så får det bli denna säsong. Det är inte som vanligt då huset tar mycket tid. Mannen har målat idag också och nu har vi snart slut färg igen!

Inga kommentarer: