fredag 12 juli 2024

Fredag och helg igen!


Ännu en dag med jobb och nu har vädret varit med oss igen och det är ju bra. Mannen har städat i klubbstugan efter gårdagens pubafton, på grund av vädret blev det ett 30 tal som kom och det får man vara nöjd med. Nu är det i alla fall städat och fint i stugan igen. 

Jag har fixat lite här hemma. Skurat och tagit toaletterna samt ett antal tvättmaskiner har gått här idag och torkat utomhus. Det kom en regnskur under kvällen. Mercan lämnades igår på verkstad för att byta något på vänster bakhjul. Nu är det en tyst bil igen.

Sonen har varit på middag och vi åt Taco idag. Det blev mycket över som han får ha de dagar han bor här. Bra med lite rester som han gillar. Han är inte jätteförtjust för att bo här ett antal dagar.

Vi har varit till veterinären Evidensia idag. Siri har dåligt i magen och det har hållit i sig sen i söndags. Hennes totala status är god då hon busar och sover men hon är lös i magen. I går kväll blev det riktigt jobbigt för henne då hon drog rumpan efter golvet och avföring fastnar i pälsen, inte kul för den lilla damen. 

Inga kommentarer: