torsdag 25 april 2024

Torsdag


Ingen snö idag men det har blivit otroligt slaskigt på grund av alla snö som föll igår! Mulet och 3 grader. Solen har faktiskt försökt att tränga sig fram men den mötte hårt motstånd från molnen. 

Idag har vi fått klart med mätning av plattan, nu är det ok att fortsätta att bygga vidare. Det är kvar golvläggning, karm + innerdörrar, köket, badrumsinredning. Sen är det en massa småfix som de inte gjort klart. Största problemet är ju dock att vi inte ens har någon byggfirma här idag! Väldigt irriterande att de inte sätter fart idag. Plattsättaren är här och jobbar och idag har han kaklat badrummet klart, sen har han lagt gul folie på golvet i tvättstugan. Hoppas att det golvet är nästa på tur. Just nu har de flyttat pannan till stora rummet och då har tapeterna fått sig en törn. Det känns så tråkigt att en hantverkare gör sitt och andra förstör det.

Har varit till Hortlax på massage och det behövdes verkligen då mina händer värker så hemskt just nu. Det blir stopp i skulderbladen och då tar det sig till armar och händer. Nu är det upplöst i alla fall.

Siri har varit ute och hon är verkligen blöt när hon kommer in. Smält snö gör henne blöt. Undrar just om det är snöloppor som hon drar in och som biter mig på nätterna?

Inga kommentarer: