måndag 8 april 2024

Sol


När jag åkte hemifrån vid 7.00 i morse så övergick snön till regn ju närmare staden jag kom. Dagen avslutades med strålande som och +7 grader!

Jag var inbokad på ett EKG 30 minuter innan mitt besök hos hjärtsjuksköterskan som gjorde ett Ekokardiografi. Jag har något som heter mitralisinsufficiens, svårt ord och det betyder att jag har ett läckage i mitt hjärta. Det är en klaff som inte stänger ordentligt i den vänstra kammaren. Jag har alltid ont i mitt bröstben så när ultraljuds apparaten trycks in mot kroppen så tar det ont och är obehagligt. Egentligen känns ju ingreppet inte alls men just för att jag har värk i kroppen så är det inte skönt. Inte någon större skillnad på resultatet sen 2 år tillbaka men jag får se när de kallar mig igen?

Fullt ös sen på jobbet hela dagen. Åkte hemåt under eftermiddagen med huvudvärk så jag hoppade ett möte som jag tänkte ta via Zoom men länken fungerade inte så av detta blev det inget. 

När jag kom hem så var Noak här, inget vi visste om. Den stackars hantverkaren hade inte haft toalett och ingen möjlighet att värma sin lunch eller sitta ner på en stol då vi inte låst upp gäststugan eftersom vi inte visste om att någon skulle vara här. Han har flytspacklat golvet i bastu och lilla toaletten och så har han primat golvet i badrummet. Han meddelade att det nu är så pass torrt att de kan jobba vidare med att föra väggarna i bad/toa och golvet får torka lite mer tid innan klinkern läggs. Kul att det händer något!


Inga kommentarer: