tisdag 2 april 2024

Tisdag


Min morbror fyller 75 år idag och han har blivit uppvaktad av sina syskon.  Vi har endast skickat ett sms till honom. 

Jag lämnade min bil änne en gång för att byta filter i växellådan. Det skulle ta 2 timmar men det tog många timmar och vid 13.15 så hörde de äntligen av sig. Hämtade mannen för att få hjälp med att hämta upp  bilen. Jobbade idag på kontoret fram till lunch med möten och så ut till alla enheter med förberedelse inför nästa veckas jobb. 

Var hemma vid 14.00 och då fick Siri sällskap och då var hon ute och spatserade. När mannen kom hem vid 16.30 så blev det Jokkmokksfalu och stuvade makaroner. Inte min favvo men det gick att äta. 

Har gjort granola för att jag måste få i mig mer fibrer. Min tarm har ju fickor så då är ett av knepen att äta ännu mer fibrer. Nu blir det yoghurt, granola. ägg till frukost. Äpplen under dagen och så även morötter både rivna och kokta. Nu ska vi se om magen får sig en rejäl omgång. Dessutom så äter jag ju Husk varje morgon så jag äter ju en hel del fibrer redan nu. 

Strålande sol hela dagen med -4 grader under dagen, tyvärr en del blåst men det är väl typiskt att när påsken är slut så kommer det fina vädret! Däremot har södra delen av vårt land haft snöoväder idag. 

Inga kommentarer: