söndag 14 april 2024

Sköna söndag


Vaknade vid 8.00 utan huvudvärk, vilken lycka! Solen strålar, katten vill ut och mannen fixar frukost. En bra dag.

Målning av luckor står man mannens agenda. Jag tänker skola om tomatplantor och chili/paprika som håller på att dö för att de har för lite jord. Har putsat fönster i huset, utsidan och några insidor. Mycket att putsa och det är rejält smutsigt. Det är något kladdigt som fått sand och annat svart på sig. Det försökte jag ta bort med T-Röd. Skönt att första varvet är gjort och det kommer att behövas flera putsningar innan det blir fint. 

Har skottat lite och mannen skottade med snöslungan, han har även lagt ut spångar för jag kan lova att vi har otroligt mycket lera på vår gård just nu. Siri njuter utomhus och hon upptäcker värden igen! Bina flyger ut och in och jag hoppas att foderdegen gjort sitt. Tyvärr har ett samhälle dött, det fanns lite liv i det för ett tag sedan men de har nog tyvärr hunnit dö ut. Tråkigt!

Lunchen åt vi ute i det härliga vädret med 9 grader och sol, dessutom var det ingen vind alls! Sen blev det god middag med grillat kött även idag! Nu är bastun varm så det är dags för en skön stund för våra onda kroppar. 


Inga kommentarer: