måndag 29 april 2024

Snö och regn!


Vilket fantastiskt dåligt väder vi har. Mulen morgon men från lunch så har det antagligen snöat eller regnat hela dagen. Så otroligt grått och tragiskt det är. Ser bättre ut i morgon men jag vågar knappt tro på det? Vi behöver sol efter denna långa vinter.

Vi har idag äntligen fått tag i ägaren av byggföretaget. Inte så kul med folk som dissar oss när vi behöver få svar på en hel del frågor. Nu har vi fått en tidsplan på 5 veckor!!! Inte ok så det måste vi kolla upp vidare. Idag har kakelsättaren skurit kaklet kring golvbrunnen, i morgon blir det till att foga golvet i tvättstugan. Sen har han lagt den gula foamen i badrummet. Sen har elektriker Ulf varit här, vi har några taklampor, spotlight i ett fönster, elcentralen är inkopplad och eluttag funkar. Även IVAB har varit här och monterat lös pannan som stått här och värmt upp golvet. Nu är den puts väck! Sen har även snickarna varit här och putsat lite på golvet, lagt ut plast och påbörjat golvläggning i köksdelen. Äntligen händer det saker och det är så hög tid då dagarna bara rinner iväg.

Jag har idag varit och gjort ett nytt pass och passade även på att göra ett nationellt id-kort. Man måste boka tid och trots att jag hade gjort det så tog det väldigt lång tid då det var otroligt mycket folk i receptionen på polisstationen. 


Inga kommentarer: