söndag 25 juni 2023

Nöter soffan


I går kväll så började det att regna igen och i morse så vaknade vi till ett väldigt blött landskap. Mulet sen hela förmiddagen för att spricka upp efter lunch och nu är det jättefint ute. Tempen har kommit upp till 22 grader.

Mannen har gjort klart bokslutet och det är skönt att kunna göra det utan att må dåligt för att han sitter inne och gör kontorsjobb. Idag var en bra dag då molnen har dominerat under förmiddagen. Nu håller han på att färdigställa för målning av gavel. Mycket som ska täckas in innan målning så att vi inte har röda fläckar överallt.

Jag har nött soffa även idag och faktiskt så har jag i förmiddags mått ännu sämre än i går. Men när jag sovit i 3 timmar efter lunch så känns det faktiskt som att det har vänt. Nu kan det bara bli bättre. Rösten är fortfarande skrovlig och hostan är inte kul men jag tror inte att jag har någon feber nu.

Idag har Siri tagit ytterligare en fågel och tyvärr så var det idag en sädesärla. Vår favvo som bott här länge och återvänder för att föda nya fåglar. Sädesärlorna har alltid sprungit bredvid oss när vi klippt gräset medan vi hade åkgräsklipparen. Nu är det inte så längre då vi har en robot som klipper. Inte så kul att de nu jagas och dödas av vår katt trots att katters instinkt är att jaga och döda. 


Inga kommentarer: