fredag 30 december 2022

Snöstorm


Året avslutades på ett jäkla sätt precis som hela detta skitår har varit. Det är snöstorm som drog in i går när vi hade -18 grader för att några minuter senare ha 0 grader. Det har blåst och stormat och dessutom så har det kommit snö. När man bor vid havet så stannar snön först på vår gård efter att det blåst upp från stranden. Det som är roligt att se är att det kan vara gräsmatta på vissa ställen och 1,30 cm där det fastnar snö. Nu är det mer regn än snö så det är rejält halkigt ute. Mannen steg upp vid 5.00 i morse för att starta snöslungan så att han tog sig iväg till jobbet senare.

Jag har varit på massage i Hortlax och med en lugn hastighet på bilen gick det fint att förflytta sig. I övrigt har jag huvudvärk och det är ju i och för sig inget ovanligt och det började redan igår och jag är ju känslig för blåst så jag tror att det beror på det? 

Idag är det tvättdag och det är påslakan som står på dagens tvätt. Middag ikväll med sonen och så lite På spåret på det. Sen börjar även Stjärnorna på Slottet som brukar vara trevligt att titta på. 


Inga kommentarer: