fredag 23 december 2022

Drottningen har födelsedag


Dan före dag och imorgon är det julafton. Jag har varit ledig idag och vaknade vid 7.00 då sonen ringde till min telefon som mannen svarade i då jag sov. Sonen är sjuk och det är ju jättetråkigt för honom. Han har förkylning och väldigt ont i halsen dock ingen feber idag.

Jag har varit till vännen L och lämnat en mugg i hennes brevlåda på Vitsand, sen handling på ICA där jag även träffade syster. Efter det åkte jag till Hortlax och kyrkogården där jag skottade på mormors o morfars och Erlings gravar. Jag tände ljus och så åkte jag hemåt igen. Väl hemma så griljerade jag skinkan och gjorde knäck. Under tiden fick jag ett paket levererat från Postnord. Efter det så paketerade jag 2 paket till syskonbarnen och åkte mot stan igen för att levererade dem på Djupviken. Åkte även förbi Tallås där de dränerar huset och det är ingen rolig historia. 

Väl hemma igen så upptäckte jag att tidningen var borta från postlådan och då hade mannen kommit hem trots att arbetsdagen inte var slut. Han slog in julklappar och jag gjorde förrätt och huvudrätt. Känns konstigt och ovant att äta en fredag utan sonen som oftast kommer till oss. Men sjukdomar är inte att leka med, jag har idag 1 vän som ligger inne på grund av den influensa som härjar nu.

Nu är vi mätta och nöjda efter middagen och nu blir det Uppesittarkväll med Bingolotto för oss. 

Inga kommentarer: