lördag 17 december 2022

Lördag


Så vacker dag med en låg december sol som stålat på oss. Havet har fått is men längst ut till havs så ser man sjörök och det är magiskt. Jag har varit på en promenad för att försöka promenera bort min huvudvärk. Det var -12 i morse men under dagen så var den endast -7 så det har verkligen varit en fin dag.  Vi har hälsat på Märta på Mogården och idag var hon pigg och alert. Det gick bra att prata och få ett svar så det blev verkligen en konversation kring bland annat hennes val att jobba som barnmorska och den glädje hon fått uppleva under hennes karriär dvs när allting går bra vid en förlossning. Sen blev det ju såklart en helt annat sak de gånger det inte blev som det borde.

Jag och mamma har varit på konsert med  kören Blå Toner och jag måste säga att de blir proffsigare för varje gång jag hör dem. Så duktiga!! Gick verkligen därifrån fylld av bra energi och mycket julstämning i kroppen. 

Sonen har varit hit på middag och det var ju kul att höra om hans upplevelser från huvudstaden och jag förstå att det hänt mycket under dessa 3 dagar han varit där. Vi väntade med att se På spåret till idag och vi fick ihop 42 poäng så vi får vara nöjda.

Inga kommentarer: