fredag 9 december 2022

Nobellunch


Idag har jag avbokat alla möten för att finnas till i enheterna. Det är många sjuka och vissa har varit hemma 1 vecka och det är både covid och förkylning typ influensa som härjar. Jag har varit på lilla enheten och hjälpt till med lunchen. Idag bestod den utav kycklingspett, stekt potatis, sallad, beasås och ett bröd. Till detta serverades cider. Efterätten var glass med strössel. Många barn var finklädda och vi hörde flera gånger att detta var det godaste de hade ätit och den bästa dagen i skolan. Tala om nöjda barn och det är så roligt att se! Även serveringspersonalen och kökspersonal fick egen lunch efteråt. 

Snön har kommit i rejäla mängder under natten och det har snöat även idag. Det blåser en hel del och här ute blir inte det så bra då all snö hamnar på vår gård då det blåser från havet. Inte så mysigt alltså men jag får glädjas att det är tredje adventshelgen som väntar runt hörnet. 

Det är fotboll ikväll på TV och det är ju ett jäkla sätt att På spåret flyttar på sig, dessutom är det Nobeldagen imorgon så vi får snällt vänta till nästa helg innan det är dags igen!!

Inga kommentarer: