måndag 21 februari 2022

Vecka 8


2 veckor kvar till sportlovet och jag kommer att vara lite extra ledig då för att hinna återhämta mig. Det känns som att det är mycket att göra hela tiden. Jag försöker att andas, ta det lugnt och att inte stressa men det är svårt. 

En disig dag med -11 grader och ett väldigt lätt snöfall, så lite snö så man knappt märker att det snöar. Har suttit hemma under förmiddagen men min outlook blev helt galen så alla inkommande och utgående mail visade mitt namn. Helt mysko, ringde IT och de ville att jag skulle byta lösenord och så ville de ominstallera min dator. Var då tvungen att åka till skolan för att koppla upp mig på det nätverket. Så efter drygt 1 timme så kunde jag använda min dator igen. Men tyvärr så kvarstod problemet så IT fick ytterligare ett samtal och de kunde hjälpa mig med en inställning. 

Fysioterapeuten har fått besök idag och jag har fått nya övningar att göra. Jag tycker att det går långsamt men hon tycker att det går framåt. Svårt att genomföra då vissa övningar tar ont att göra.


Inga kommentarer: