lördag 19 februari 2022

OS-GULD!


Sveriges herrar har tagit guld i curling. Det är verkligen en sport som är publikfriande och rolig att titta på. Heja så kul för ett historiskt guld. Nu ser jag på hockey Sverige mot Slovakien och de spelar om bronset. Just nu ser det inte så ljust ut för oss för jag tycker inte att Sverige har börjat så starkt i denna match. Imorgon är OS i Peking över.

Idag har det fortsatt att snöa och vår väg hit ut är snart så smal så att vi knappt kan köra på den. Det behövs någon maskin som trycker ut snön mot kanterna för mer lite mer snö så smalnar vägen av allt mer. 

Förmiddagen bjöd på en liten utflykt till Hortlax och Piteå kyrkogårdar där mannen skottat upp gravarna. Det var en hel del snö att ta reda på . Nu är det gjort och det känns bra. Skottningen har fortsatt här för mannen, han köpte nya remmar häromdagen men eftersom den gamla remmen var spänd och han glömde bort det när han bytte till en ny så har den nya remmen tafsats upp och snart är den obrukbar. Det var väldigt onödigt men så kan det bli. Ny rem måste alltså köpas in nästa veckan igen. 

Bastu står på eftermiddagens agenda och så en middag med lax. 

Inga kommentarer: