söndag 6 februari 2022

OS Guld!


På 5000m skridskor har Sverige idag fått ett OS-Guld, det var Nils van der Poel  som åkte fantastiskt, oj vad det var spännande. 

Solen steg upp med en orangea strimma längst ner mot horisonten men den steg upp i molnen och vid lunch så kom så snön tillbaka igen! Inte kul alls. Idag gick det att köra hela långa sträckan på Race of champions eftersom de jobbat hela natten med att fixa bort allt vatten som tyckt upp igår. Vinnaren var Loeb från Frankrike. Riktigt kul att se trots att jag inte är intresserad av bilsport. De som tävlade verkar vara så trevliga och nöjda med arrangemanget och det är ju kul då det ska återkomma till Piteå de närmsta 4 åren. Kul och fin reklam för vår lilla stad. SVT har ju sänt 7 timmar därifrån så just nu är vi i spotten. Sen kommer ju SM om en dryg månad så då lär vi ju synas igen?

Ett besök hos mamma och sen åkte vi till svärmor när vi ändå var i stan. Sen tillbaka hit till snö och blåst. Inte så mysigt. Mannen har just gått ut för att skotta igen då våra gångar har försvunnit av all snö som driver här i blåsten. 

Torskrygg med smörsås, knaperstekt bacon, broccoli och pressad potatis stod på dagens meny. Väldigt gott om du frågar mig.

Inga kommentarer: