lördag 5 februari 2022

Lugnt igen


Vaknade till ett lugnt väder med lite blåst. Allt eftersom dagen gick så blev det bättre och dagen blev soligt från lunch. Mycket vatten har tryckt upp så banan på Havsbadet fick göras om i natt. Vilket jobb de gör för att lösa allt. Nu är det en kortare bana på ca 800 m på land. Har följt tävlingarna på TV. Helikopter med turer har snurrat här hela dagen.

Även OS går ju av stapeln nu och det har varit skiathlon där vi inte tog medalj, samma sak i mixed stafett i skidskytte. Norge vann båda och även dagens tävling på Havsbadet så det har varit en riktig norskdag.

Mannen har gjort ett fantastiskt jobb med att ta upp gångar så att vi kan ta oss ut. Det är inte så kul när det kommer så mycket snö och blåser så mycket som det gjorde igår. Vi var helt insnöade men som tur var är det ju helg så vi behövde inte ta oss någonstans idag. Jag har tagit en promenad för att höra speakern på badet och kolla in det hela på långt avstånd. Idag skulle mormor Kerstin fyllt 99 år om hon fått fortsatt att leva. Nu blev hon knappt 86 då hon dog dagen innan hon skulle fylla år.


Sen har det varit årsmöte för Munkskänkarna som vi deltagit i sen en provning med en Italiensk producent, Fasoli Gino med 1 vitt och 4 röda viner. Trevligt att få göra något igen trots att allt varit via nätet.

Middag med sonen och idag blir det plankstek och så På spåret efter det. Vi tar en fredagkväll idag i stället då vädret ställde till med det igår. 



Inga kommentarer: