tisdag 8 februari 2022

OS-BRONS, OS-SILVER och OS-GULD!!!


Allt detta har våra olympier åstadkommit idag. Brons i curling och resten i sprinten för damerna. Kul med 2 medaljer i samma lopp och dessutom av Piteå Elit. 

Imorgon lättar vi på restriktionerna och nu sprids smittan massor hos oss hos både vuxna och barn. Har varit till båda enheterna idag och vilket jobb alla gör för att allt ska funka. 

Läste en undersökning där de påpekade att man alltid ska stänga locket på toalettstolen innan man spolar. För om man inte gör det så är det lika mycket bakterier runtomkring i toaletten som i den. Låter otroligt äckligt och för oss med ett litet badrum så ska vi alltså ha otroligt mycket bakterier i handfatet och på tvättmaskinen. Huga, nu blir det skärpning.

Såg en partiledardebatt igår och det gör mig beklämd när jag hör vuxna människor smutskastar varandra och andras åsikter. Visst är det valår men det måste ju finnas några regler hur man är mot varandra. Ebba B var värst på att prata i mun på andra och låta dryg och otrevlig. Tycker faktiskt att det var konstigt att inte programledarna gick in och avbröt det hela oftare än vad de gjorde.



Inga kommentarer: