onsdag 27 december 2023

Vardag eller mellandag


En vardag, en onsdag och en mellandag. Många är lediga och jag är en utav dessa. Mannen jobbar som vanligt då det är många som vill vara lediga på hans jobb. Jag har dock jobbat idag både privat och med mitt yrke. 

Har städat hon sonen så jag var där vid 9.00 i morse och han var på jobbet. Mycket att plocka undan och när 2 diskmaskiner var körda och dammsugaren var körd i läggan så såg det hyfsat ut. Lunch hela familjen vid kanalen. Helt ok! Sen ringde de från den enhet som är öppet i veckan. Kris så jag körde dit, inte alltid lätt att jobba med människor som har det jobbigt. Få barn och många vuxna var perfekt denna dag. Det hela slutade i alla fall lyckligt. 

Mot Mio för att återlämna ett par tofflor som inte alls funkade, sen till Sportringen där jag köpte nya sockor. Sen städade jag klart hos sonen och då var det att dammtorka som var kvar. Hemåt åkte jag efter 15.00. Känner mig lite förkyld, igår hade jag ont i halsen och just nu känner jag mig tät bakom näsan. Har ju vaccinerat mig så om det är covid så blir det mest troligt lindrigt. Hoppas hoppas att det inte blir mer än så här? Mannen har ju sin hosta som han gått med hela helgen och den är verkligen skarp. 

Inga kommentarer: